Kun naispuoliseen laulajaan yhdistyy viehkeys, intohimo ja ammattitaito, syntyy tähti. Heidi Pakarisen pitkä tie ammattilaulajaksi on kulkenut keikkailun ja erilaisten kilpailujen kautta. Tangorakkauden lanseerannut Heidi on Suomen tangokuningatar vuosimallia 2013, ja hän voittanut  myös mm. Lavatähti-kilpailun vuonna 1996 ja ollut Tangomarkkinoiden finaalissa 2011 ja finaalin karsinnassa 2012.

Jokainen uusi tilaisuus on tuonut lisää varmuutta ja osaamista, ja Heidin vahvuutena on loistavan  äänenlaadun lisäksi luontainen musikaalisuus ja oma tahto. Konserteissa ja keikoilla Heidi on parhaimmillaan: hän antaa yleisölle lämpöä, energiaa ja hyvää mieltä. Heidin mottoina ovat 
tunne, vetovoima, ilo musiikkiin ja elämään.

Musiikin suhteen ollaan tarkkoja: Heidi kunnioittaa laadukkaita melodioita, sävelkulkuja ja harmonista kauneutta sekä ammattimaista sovitustyötä. Tunteikkaat tangot, tyylikkäät iskelmät ja menevä tanssimusiikki on Heidin ominta aluetta.  Nyt Heidillä on mahdollisuus työskennellä Suomen musiikkielämän parhaimpien lauluntekijöiden ja tuottajien kanssa. Heidin levy-yhtiö on Sony Music Entertainment Finland ja keikat myy Auraviihde.

Vuonna 2015 Heidi Pakarinen on mukana uuden Musiikin Kilpailussa kappaleella Bon Voyage. Bon Voyage -laulu saattelee vuoden 2013 tangokuningattaren Heidi Pakarisen rytmikäästi tangomatkalta retrodiscoon. Heidi tavoittelee Suomen edustajan paikkaa Itävallan Wienissä toukokuussa 2015 järjestettäviin Euroviisuihin tangon sijasta yllättävällä, 70-luvun discon suuntaan kumartavalla, Bon Voyage -kappaleellaan.

– Bon Voyage on todella rytmikäs ja monivivahteinen retrodisco-biisi. Ei voi olla paikallaan, ei voi olla jalka vipattamatta, kun sen kuulee! Kappale kertoo vahvan naisen rakkaudesta ja luopumisesta, mutta ei surkutellen. Rakkaus on voima, joka antaa myös toiselle mahdollisuuden jatkaa elämää, jos se ei kanna yhdessä. Vahva nainen jatkaa myös elämäänsä ja pystyy vielä kaiken jälkeen, ennen kaikkea vahvojen tunteiden vuoksi, toivottamaan toiselle hyvää matkaa, kaikkea hyvää!”, kertoo Heidi itse kappaleensa taustoista.

Levytykset

• Tangomarkkinat 2011 – kokoelma (Tulisuudelma- El choclo – Heidi Pakarinen)
• Tangomarkkinat 2012 – kokoelma (Yön kuningatar – Heidi Pakarinen)
• Siks’ oon mä suruinen – single 2013
• Värähtelyjä – single 2013
• Sun kuningatar – single ja musiikkivideo 2014
• Sun kuningatar – albumi 5/2014
• Bon voyage – single ja musiikkivideo 1/2015
• Uuden musiikin kilpailu 2015 – kokoelma (Bon voyage – Heidi Pakarinen)