10-v. juhlavuoden kunniaksi musiikkia

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta Heidi Pakarisen tangokuningattareksi kruunaamisesta. Tangorakkaus-brändin lanseerannut monilahjakkuus tekee tanssikeikkojen lisäksi mm. konsertteja, juontokeikkoja ja esiintyy kaupunginorkestereiden solistina. Lisäksi hän on toiminut jo pitkään radiojuontajana. Juhlavuosi jatkuu keikkojen parissa, mutta myös uuden laulun voimalla. Juuri ennen juhannusta, torstaina 22.6.2023, julkaistaan uusi Tahto rakastaa -kappale.

– Tämä on Tangokuningatar-kymppijuhlavuoteni superrakkauslaulu, Vuosien saatossa on saanut kokea, oppia ja nauttia paljon musiikin kautta, on saanut tavata, kohdata, tanssia ja halata. Laulaa rakkaudella. Voin kertoa, että rakkaus ja kiitollisuus elämää ja sen ainutlaatuisuutta kohtaan, on vahvistunut ja osoittautunut omaksi voimaksi, kertoo Heidi kappaleestaan.

– Tunnistin ensikuulemalta oman lauluni: täynnä voimaa, duurisointuja, positiivisuutta, ihania tunteita, jotka ovat täynnä musiikin voimaa ja rakkautta! Eletyn elämän tuomaa rakkauden voimaa. Laulussa on oman mielenmaailmaani ja elämääni liittyviä ajatuksia sekä kokemuksia – aivan kuin ”joku” olisi kiteyttänyt monta elämässäni toistuvaa, ja silti niin monen muunkin elämään peilautuvaa juttua, halua, tahtoa.

– VK-Studiolla Rami Hänninen kuuli ”Tahto rakastaa”- laulun valon: sovitus on ihan huippuihana, upea ja mukaansatempaava, tätä minäkin haluan tanssia ja laulaa. Tätä tulee olemaan suuri ilo esittää keikoilla ja toivottavasti laulu saa myös soittoaikaa radioissa.

– Kuulen ja näen jo ihmisten lempeän hymyn laulun soidessa. Tähän on hyvä takertua ja saattaapa se jäädä korvamadoksikin! Jarkko Honkanen on luonut ihan huipun tekstin, ja kyllä laulun melodiakin tuntuu omalta, siinä on Jarkko ja Jari Rönkkö tehneet hienoa työtä. Lisätään rakkautta ilon, valon ja musiikin kautta, ollaan toisillemme valoa ja rakkautta.

– Sydämellinen musiikkirakkauskiitos laulun tekijöille Jarkolle ja Jarille, VK- Studion Ramille, studiosoittajille ja taustalaulajille, MagnumLiven tiimille yhteistyöstä ja mahdollisuudesta tuottaa uutta kotimaista musiikkia. Kiitos myös kaikille musiikkini kuuntelijoille, seuraajille, faneille, jotka kuljette edelleenkin matkaa kanssani. Elämä on rakkausmatka. 

– Lisätään rakkautta yhdessä, annetaan musiikin voiman valloittaa, koska me kaikki tahdomme rakastaa!!! ❤, päättää rakkauden lähettiläs Heidi.